Stäng formuläret

Jag vill starta ett projekt tillsammans med er

Jag fyller i det här formuläret för jag vill att ni ska ta kontakt med mig ASAP!


Boob Design

E-handel för ett svenskt företag som gör hållbara kläder för mammor i alla stadier med smart dubbelfunktion för graviditet och amning.

Utmaningen


Under arbetet med att ta fram Boob Designs nya e-handel har anpassning utifrån kundens behov varit extra viktig. Bland annat med funktioner som stor flexibilitet i vilket innehåll och vilka produkter som ska exponeras på startsidan, mycket utförliga och innehållsrika produktsidor samt inspirerande artiklar med förslag på produkter som rör ämnet.


Webbshopen säljer enbart kläder från den egna kollektionen. Försäljning sker idag till ett 50-tal länder över hela världen och webbshopen finns på tre språk.

Lösningen


Osolo har utvecklat Boob Designs nya e-handel. Under utvecklingen av e-handeln har fokus legat på att ta fram en så användarvänlig webbshop som möjligt. En responsiv webbshop som fungerar och inspirerar oavsett vilken typ av enhet användaren använder.


För att realisera Boob Designs nya e-handel valdes Litium som e-handelsplattform. Projektet innebar också full integration emot exempelvis affärssystem och mailutskicksverktyg.

”Vi är mycket nöjda med resultatet av nya webshopen och vår lansering var sömlös och utan skavanker. Det är förstås ett resultat av ett gediget arbete och testande, men jag vill särskilt framhäva att vårt gemensamma arbete tillsammans med Osolo har fungerat mycket väl – med tät dialog, stort engagemang och snabba actions.”
Linda Hedberg, E-commerce Manager på Boob Design Se resultatet på boobdesign.se

Vill du veta mer om projektet?

Kontakta Minja Stark – kundansvarig, projektledare och webbstrateg – på 070 751 67 33 eller skicka ett mail till minja.stark@osolo.se