Stäng formuläret

Jag vill starta ett projekt tillsammans med er

Jag fyller i det här formuläret för jag vill att ni ska ta kontakt med mig ASAP!


Stanley Security Solutions

Osolo har sedan 2011 arbetat med löpande utveckling för Stanley Security Sveriges webbplats och intranät.

Utmaningen


Stanley Security Solutions (fd Niscayah) är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Stanley Security Solutions finns i 14 europeiska länder med över 6 000 medarbetare och 200 000 kunder och ingår i Stanley Black & Decker koncernen sedan 2011.


Stanley Security Solutions erbjuder hela säkerhetskedjan, från riskanalys och säkerhetsteknisk design, till installation, driftsättning och tekniskt underhåll. I larmcentralen utförs tjänster dygnet runt, året om. Några exempel är virtuell bevakning och rondering, portvakter på distans samt krisjour.


Osolo har sedan 2011 arbetat med löpande utveckling för Stanley Security Sveriges webbplats och intranät. När det var dags att utveckla en ny webbplats så fick Osolo förfrågan direkt.

Lösningen


Tillsammans med Stanley Security Sveriges valde vi att placera den nya webbplatsen på .NET i kombination med webbpubliceringsverktyget EPiServer. Den nya lösningen utgör också bas för webbplatserna i ytterligare tio länder där Stanley Security verkar.


Med stödet i EPiServers tekniska plattform har Stanley Security fått ett effektivt publiceringsverktyg med vilket de stärker företagets digitala närvaro. Plattformen är dessutom anpassad för att de fullt ut ska kunna utnyttja de fördelar som följer med ett automatiserat digitalt arbetsflöde.


Med den nya webblösningen får man också en ny gemensam webbplattform som möjliggör förenandet av koncernens globala affärsområden samtidigt som man får en enhetlig kommunikationskanal mot externa parter

Vill du veta mer om projektet?

Kontakta Peter Karlsson – Vice VD och säljansvarig – på 070 452 85 80 eller skicka ett mail till peter.karlsson@osolo.se