Stäng formuläret

Jag vill starta ett projekt tillsammans med er

Jag fyller i det här formuläret för jag vill att ni ska ta kontakt med mig ASAP!


Vi är experter på Umbraco CMS

Osolo är en certifierad Umbraco-partner. Det innebär att vi har flera utvecklare och konsulter som har gått certifieringsutbildningar hos Umbraco och utöver det är de erfarna .NET-utvecklare. För våra kunder innebär det att vi kan garantera att vi har dokumenterad erfarenhet av att bygga webbplatser i Umbraco och vet hur de ska utformas på bästa sätt.

Umbraco - det redaktörsvänliga CMS:et


Umbraco är ett CMS med öppen källkod som är utvecklat på Microsoft .Net-teknologi. Verktyget är enkelt att använda och innehåller många kraftfulla funktioner som minimerar behoven av plugins eller tillägg, vilket i sin tur underlättar vid till exempel uppgraderingar och vidareutveckling. Runt Umbraco finns också ett engagerat community av utvecklare och användare.


Fördelar med Umbraco  • Ingen licens - gratis att använda

  • Enkelt och responsivt administrationsgränssnitt

  • Stabil och säker kodbas som bygger på Microsoft .Net

  • Kraftfullt och heltäckande CMS - inga tredjeparts moduler behövs


Och givetvis går det att koppla ihop Umbraco med andra verktyg och system som du som kund använder eller har behov utav.


Vi gillar verkligen Umbraco


Osolo är sedan lång tid Microsoft-partner och har många duktiga och erfarna .Net-utvecklare och konsulter. Vi har jobbat med Umbraco CMS under många år och gjort flera kundprojekt med plattformen. Vi tycker att det är ett användbart CMS, vi har därför valt att bygga vår egen webbplats (alltså den här) med Umbraco.


Konsult på plats hos er


Har du behov av Umbraco-experter eller andra kompetenser som seniora utvecklare, frontend-utvecklare, projektledare eller designers till ditt projekt hjälper vi dig att bemanna på plats hos dig. Behöver du ett helt team inhouse med de konsulter som projektet kräver så löser vi det. Våra konsulter fungerar som dina egna anställda och blir en del av ditt team.
Läs mer om konsulter på plats.


Vill du veta mer?


Kontakta oss gärna om du vill veta mer om Umbraco och hur vi på Osolo kan hjälpa er med ert projekt eller med att förvalta och vidareutveckla er webbplats.