Stäng formuläret

Jag vill starta ett projekt tillsammans med er

Jag fyller i det här formuläret för jag vill att ni ska ta kontakt med mig ASAP!

DotNet-utvecklare sökes för aktuellt kunduppdrag

Är du en stjärna på DotNet(C#) och vill ta nästa steg i karriären eller är du redan erfaren konsult? Vi har nu ett spännande uppdrag för en av våra kunder!

Vi söker nu en erfaren DotNet-utvecklare till ett kunduppdrag på heltid. Uppdraget utförs primärt från vårt kontor på Kungsholmen och du jobbar tillsammans med en av våra mest erfarna utvecklare. Projektet drivs agilt och regelbundna möten sker hos vår kund.


Vad du kommer att göra hos oss


Det aktuella kunduppdraget består av att tillsammans med andra från Osolo förbättra och vidareutveckla kundens webbaserade system som är ett kombinerat kundtjänst-, orderhantering- och CRM-system. Systemet innehåller dessutom integration med ett större antal externa system och är baserat på Microsoft-teknik (.NET C#) med SQL Server som databas. Systemen är en blandning av windowsprogram (WPF) och webbsystem (MVC, jQuery). Kunduppdraget sträcker sig tills vidare och vid ett eventuellt avslut av uppdraget kommer andra uppdrag att erbjudas inom Osolos kunduppdrag.
Hos Osolo blir du del av vår kompetenta IT-konsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen utvecklande och stimulerande. Du kommer att arbeta som specialist i våra kundprojekt i en roll som ger stor roll att påverka och där omväxlingen i tekniska miljöer är stor. Det finns stora möjligheter att jobba med alla delar inom systemutveckling och vi ser gärna att du vill jobba med både utveckling i teknikens framkant och att du är intresserad av arkitektur- och designfrågor.


Vem är du?


Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och utveckling, med hög servicekänsla och har fokus på kvalitet i både utförande och leverans. Du har goda analytiska och sociala färdigheter samt har förmågan att prioritera, planera och genomföra arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt. Som person trivs du med att samarbeta med människor på olika nivåer både i vår och i kundens organisation och du trivs i konsultrollen.


Vi söker dig som...


... Har minst fem års erfarenhet av systemutveckling i DotNet och Microsoft SQL Server
... Har Goda kunskaper i MVC
... Har Goda kunskaper i WPF
... Är mycket van att arbeta agilt
... Kan arbeta både självständigt och i team


Du får också gärna ha erfarenhet av...


... Entity Framework
... ASP.NET Core
... Web Forms
... DotNet-baserade CMS som t ex Episerver, Litium och/eller Umbraco
... Arbete med molnbaserade tjänster (Azure, AWS)


Det är ett krav att behärska svenska i såväl tal och skrift, då de flesta av våra kunder kommunicerar på svenska.


Tjänsten är på heltid (40 tim/vecka) och arbetet kommer utföras i Stockholmsområdet.


Är du tjej och utvecklare är det ett klart plus då vi strävar efter ännu bättre könsfördelning i vårt team!


Låter det intressant?


Tveka inte att skicka in eventuella frågor eller din ansökan till jobb@osolo.se.


Om Osolo


Osolo har funnits sedan 2004. Efter snart 15 år är vi trygga med att säga att vi kan avancerad webbutveckling, design och UX. Vi är ungefär 20 personer med olika kompetenser baserade i Stockhom och Örebro.


Med namnet OSOLO vill vi uttrycka vår filosofi om att du, som kund eller som anställd, aldrig står ensam. Du är inte solo.