Stäng formuläret

Jag vill starta ett projekt tillsammans med er

Jag fyller i det här formuläret för jag vill att ni ska ta kontakt med mig ASAP!


Hej, Madeleine!

En av de få som har fått återinviga kontoret under dessa corona-tider är vår praktikant Madeleine. Hon är en lulebo som sedan 2005 huserat i Stockholmstrakten. Hon har nu valt att skola om sig från reklamfotograf till frontendare via Nackademin.

19 OKT 2020

Markus Ojanperä

markus.ojanpera@osolo.se
Vi bad Madeleine svara på några frågor så att ni andra också kan få lära känna henne lite bättre!


Nu har du gått din utbildning i lite mer än ett år, är frontend-rollen som du tänkte dig innan du började din utbildning?
Innan jag sökte utbildningen visste jag knappt vad en frontendutvecklare gör. Så det är absolut roligare än vad jag hade föreställde mig. Det som fick mig att söka till just frontendutbildningen var att kursutbudet tilltalade mig mest. En bra blandning mellan logik och något jag brinner lite extra för som användarvänlighet och interaktionsdesign.


Vad är din bästa egenskap som du kan tillämpa inom frontend.
Jag strävar alltid efter att få använda min kreativitet i allt jag gör, för att lösa logiska problem eller skapa användarvänliga lösningar för webben. Jag tror att det är något jag absolut kommer ha mest nytta av som frontendare.


Om du fick vara en karaktär från en serie eller film, vem hade du varit och varför?
Min kille brukar alltid säga att jag skulle kunna vara med i sagan om ringen som en hobbit. Det han menar då är att jag inte skulle behöva klä ut mig utan bara kastas in som jag är. Smickrande va?Välkommen till Osolo, Madeleine! Vi hoppas att du ska trivas trots att det är lite glest med kollegor på kontoret för stunden!