Stäng formuläret

Jag vill starta ett projekt tillsammans med er

Jag fyller i det här formuläret för jag vill att ni ska ta kontakt med mig ASAP!


Dedikerade konsulter

Har du behov av seniora utvecklare, frontend-utvecklare, projektledare eller designers till ditt projekt hjälper vi dig att bemanna på plats hos dig. Behöver du ett helt team inhouse med de kompetenser som projektet kräver så löser vi det.

De väljer själv omfattning. Någon dag i veckan eller heltid. Vi kan även tillhandahålla hela utvecklingsteam på plats hos dig med de roller som projektet kräver.


Vi är vana. Vi tillhandahåller utvecklare och konsulter med olika inriktningar till flera av våra kunder. En del för kunder där vi har ansvarat för projektutvecklingen, där förvaltning och vidareutveckling sker i kundens regi. En del för kunder där man behöver mer resurser och kompetens till sitt egna utvecklingsprojekt eller av förvaltning och vidareutveckling av sitt befintliga system.Våra utvecklare har olika inriktning med tyngdpunkt i .NET. De flesta är certifierade för Microsoft, EPiServer, Litium och Umbraco. Vi har också konsulter med djup kompetens i WordPress och WooCommerce.


Senior och rutinerad eller i början av karriären. Vi har en bra mix bland våra konsulter och medarbetare och kan därför ofta matcha utifrån era behov och er kravprofil.


Fördelen med vår modell är att våra konsulter kan kombinera att dedikerat arbeta på plats hos våra kunder som konsult med att arbeta i våra utvecklingsprojekt eller i vår förvaltning.


Fördelen med att sitta hos er är att konsulten kommer nära er verksamhet. Fördelen med att konsulten sitter kvar hos oss är att våra andra utvecklare kan agera bollplank i olika tekniska frågor. I många fall blir det en kombination av dessa två möjligheter. Även om konsulten arbetar ensam med ert system så är han aldrig helt ensam, han har alltid stödet från övriga utvecklare på Osolo om det skulle behövas.

Vill du veta mer om vad vi kan hjälpa till med våra dedikerade konsulter?

Kontakta Peter Karlsson – Vice VD och säljansvarig – på 070 452 85 80 eller skicka ett mail till peter.karlsson@osolo.se