Stäng formuläret

Jag vill starta ett projekt tillsammans med er

Jag fyller i det här formuläret för jag vill att ni ska ta kontakt med mig ASAP!


Digital marknadsföring

Syns man inte så finns man inte? Till viss del är det förstås sant. Men det handlar inte enbart om att synas, utan också att synas på rätt sätt i rätt kanaler och vid rätt tillfälle. Vi hjälper er med det.

Kundresan och målgruppsanalys

Medieplan

Vi börjar alltid vårt samarbete med att sätta upp en medieplan och fördjupar oss ytterligare i varje del som arbetet kommer att bestå av. Då kan också budget korrigeras eller placeras om i olika kanaler. Vi uppnår ett effektivt arbetssätt genom våra seniora specialister som för direkt dialog med er, vilket kräver färre kringtjänster runt uppdraget och därmed mindre kostnader.

Vi tror inte det finns någon långsiktighet utan kortsiktighet. Därför kommer vi arbeta oss nedifrån i tratten för att sedan successivt arbeta oss uppåt. Vår metodik bygger på att maximera våra kunders försäljning på kort sikt innan större insatser görs längre upp i tratten.

Webbanalys

Sökmotorerna genererar trafik som är värdefull för din verksamhet varje sekund. Våra analyser hjälper dig att hitta förbättringsområden och ta tillvara på potentialen.​

SEO och optimering av webbsidor

Inom detta arbetsmoment analyseras er målgrupp, viktiga konkurrenter och vi följer en framtagen aktivitetsplan som vi delar tillsammans med er. Vi kommer även se över kundresan (befintliga och nya kunder) och se hur vi kan får rätt trafik som generar leads och merförsäljning.

Marknadsföring i digitala kanaler

Content marketing

Content marketing stärker relationen med målgruppen. Det primära syftet är inte att sälja. Det handlar om att bygga varumärket – med sanningsenligt, intressant och relevant innehåll.

Google och social media ads

Sociala medier används framförallt i arbetet med branding. Google används också för att se vad till exempel en kund eller återförsäljare är värd och vad en konvertering egentligen får kosta, vi mäter alltså ROI. Vi tittar också på i vilken utsträckning det finns återkommande kunder. Detta styr hela strategin för Google och Facebook Ads. När vi tar oss an och arbetar med ett Google Ads-konto bygger vi vårt arbete på följande byggstenar.

Programmatic och målgruppsanpassad displayannonsering

När det gäller framför allt branding och nå fler potentiella kunder så ser vi att våra kampanjer rullat på mycket bra och konverteringen ökar hela tiden. Därför bör vi satsa även på Programmatic och målgruppsanpassad displayannonsering.

Tvillingar – köparens målgrupp

Tvillingar skapas med hjälp av en databas, innehållande information om individer, som har definierat olika segment – exempelvis bröllopssmycken, visat intresserade, kön, ålder, utbildning och inkomst vilka matchas mot system för stora datamängder (big data). På detta sätt får vi fram så kallade tvillingar – personer med likadant online-beteende, intressen och demografi, vilket gör att ni kan annonsera mot den önskade målgruppen i större skala till en lägre kostnad. Vi kan dessutom mäta allt.

Med programmatic kan vi alltså nå fler inom rätt segment och målgrupp till en mycket låg kostnad. 100% transparens och vi analyserar målgruppens data innan vi påbörjar annonseringen.

Native advertising

Genom en skräddarsydd, intressant och väl genomarbetad artikel som sprids via 200 rikstäckande premiumpublicister garanterar vi dig mer engagerade läsare än någon annan marknadsföringskanal. Målen för denna kanal är att driva kvalitativ trafik till din webbplats eller webbshop och öka trafiken till målsidor. Genom ett ökat engagemang hos dina läsare och målgrupp ökar du kännedomen om varumärket.

Filosofi och arbetssätt

Vi anser att en byrå ska vara helt oberoende och transparent och jobba helt för ditt bästa i alla lägen. Vi jobbar helst med helhetsansvar inom kommunikation och koncept så att vi kan utveckla det som är bäst för dig, samt exempelvis kunna optimera budget och kampanjer cross-channels vid digital marknadsföring.

För att skapa digitala affärer krävs en leadsgenererad webbplats som konverterar samt en genomarbetad strategi kring både innehåll och digital marknadsföring. Vi arbetar alltid med tät kontakt med våra kunder. Vi ser till att hålla oss uppdaterade med senaste nytt och sprider både lärdomar från våra projekt och kunskap från branschen till våra kunder.

Läs mer om hur vi jobbar med kommunikation och marknadsföring

Sveriges Guldsmedsmästares Riksförening

Sveriges Guldsmedsmästares Riksförening

Vill du veta mer om digital marknadsföring?

Kontakta Mikael Karlsson – Säljansvarig – på 070 724 04 50 eller skicka ett mail till mikael.karlsson@osolo.se