Stäng formuläret

Jag vill starta ett projekt tillsammans med er

Jag fyller i det här formuläret för jag vill att ni ska ta kontakt med mig ASAP!

Osolo Consultant Group AB

JOBBA HOS OSS

Känner du dig solo? Bli en i vårt team! Jobba i interna projekt, hos kund eller kombinerat. På OSOLO arbetar vi både i projekt vi driver med fullt ansvar för våra kunder och med bemanning hos våra kunder utifrån kundens behov. Det betyder att vi kan erbjuda en flexibilitet för dig och att du kan själv kan vara med och styra vad som passar dig.

TILLRÄCKLIGT STORA
FÖR LÅNGSIKTIGHET.
TILLRÄCKLIGT SMÅ
FÖR ATT DU SKA VARA SEDD.


För oss är det viktigt både för våra kunder och för dig som medarbetare att vi kan erbjuda stabilitet och långsiktighet. Lika viktigt är att både våra kunder, oavsett om man är en mindre eller större kund, och du som medarbetare ska vara sedd.


AKTUELLA LEDIGA TJÄNSTER


Just nu har vi följande lediga tjänster:
Vass frontendutvecklare
Erfaren DotNet-utvecklare


Du kan alltid skicka en spontanansökan till jobb@osolo.se om tjänsterna inte matchar din kompetens!


ANSTÄLLD ELLER PARTNERKONSULT


Vi erbjuder två modeller; Anställd eller som Partnerkonsult. En del föredrar tryggheten som anställd. Andra föredrar friheten och flexibiliteten med att vara Partnerkonsult. Du kanske har varit anställd som konsult men vill prova något nytt och ändra ditt arbetssätt.


Som partnerkonsult jobbar du i ditt egna bolag. Jobba när du vill och hur mycket du vill. Vi hjälper dig med det administrativa arbetet i bolaget och att ge dig projekt och uppdrag som passar dig. Ersättningen är rörlig och baseras på din fakturering i dina projekt.


Vi tror inte på inrutade arbetsveckor, semesteransökningar i mars och stämpelklockor. Vi tror att du själv vet var, när och hur du arbetar som bäst. Vi ställer stora krav på att du deltar i projektmöten, samarbeten med kollegor och utför det som du lovat. I gengäld får du utföra detta på ditt egna sätt.


SOM PARTNERKONSULT KAN DU VÄLJA HUR DU VILL HA DET  • Jobba hur lite eller mycket du vill, så länge du sköter dina åtaganden

  • Om din semester skall vara 1 vecka eller 17 veckor

  • Vilka arbetsverktyg du skall använda i form av dator, telefon och mjukvara

  • Om du vill jobba på kontoret, hemifrån eller från Thailand så länge du sköter dina åtaganden


Låter det rörigt? Det är det inte. Vi har system och metoder för samarbete både på kontoret och på distans.


Dina kollegor är hjälpsamma och har olika spetskunskaper inom C#, MS SQL, EPiServer och andra tekniker. Vi hjälper varandra i de olika projekten när det behövs och du kan alltid ställa frågor i vår öppna miljö.


BLI EN I VÅRT TEAM!


Vi söker dig som har följande kvalitéer  • Du brinner för system- och webbutveckling

  • Du behärskar ASP.NET och C# eller är expert på front end eller Wordpress

  • Du klarar av att lösa problem på egen hand, du är en sann doer


Krångligare än så är det inte. Extra pluspoäng till dig som redan kan EPiServer och/eller Litium, men om du inte kan det så ser vi till att lära dig det.