Stäng formuläret

Jag vill starta ett projekt tillsammans med er

Jag fyller i det här formuläret för jag vill att ni ska ta kontakt med mig ASAP!


Jobba hos oss

Känner du dig solo? Bli en i vårt team! Jobba i projekt, som konsult hos kund eller kombinerat. Det betyder att vi kan erbjuda en flexibilitet för dig och att du kan själv kan vara med och styra vad som passar dig.

Tillräckligt stora för långsiktighet – tillräckligt små för att du ska vara sedd

För oss är det viktigt både för våra kunder och för dig som medarbetare att vi kan erbjuda stabilitet och långsiktighet. Lika viktigt är att både våra kunder, oavsett om man är en mindre eller större kund, och du som medarbetare ska vara sedd.

Aktuella lediga tjänster


Erfaren Wordpress/PHP-utvecklare

Erfaren DotNet-utvecklare till vår konsultorganisation

Du kan alltid skicka en spontanansökan till jobb@osolo.se om inga aktuella tjänster är utlysta eller tjänsterna inte matchar din kompetens!

Hos oss är du aldrig ensam

På Osolo slår vi vakt om vår familjära stämning och arbetsmiljö. Vi är ett glatt gäng som alla brinner för att jobba med system- och webbutveckling i en mängd olika roller.

Dina kollegor är hjälpsamma och har olika spetskunskaper inom C#, MS SQL, EPiServer och andra tekniker. Vi hjälper varandra i de olika projekten när det behövs och du kan alltid ställa frågor i vår öppna miljö.

Bli en i vårt team!

Vi söker dig som har följande kvaliteter:

...Du brinner för system- och webbutveckling
...Du behärskar ASP.NET och C# eller är expert på front end eller WordPress
...Du klarar av att lösa problem på egen hand, du är en sann doer

Krångligare än så är det inte. Extra pluspoäng till dig som redan kan EPiServer eller Litium eller båda. Men om du inte kan det så ser vi till att lära dig det.

Skicka din ansökan till jobb@osolo.se

Vill du veta mer om e-handel och webbplatser?

Kontakta Minja Stark – kundansvarig, projektledare och webbstrateg – på 070 751 67 33 eller skicka ett mail till minja.stark@osolo.se