Stäng formuläret

Jag vill starta ett projekt tillsammans med er

Jag fyller i det här formuläret för jag vill att ni ska ta kontakt med mig ASAP!

Osolo Consultant Group AB

DET HÄR ÄR VI

Vi är ca 30 konsulter bestående av systemutvecklare, systemaritekter, front end utvecklare, designers och strateger som brinner för att hjälpa våra kunder till mer framgång. Vi är OSOLO. Med oss är du aldrig ensam!

Efter att ha arbetat tillsammans i flera projekt valde OSOLO Consultant Group och Celebration Studios att gå ihop, sedan 1 Juli 2017 är vi en gemensam organisation! 


Osolo startade 2009 och Celebration 2004. Osolo med tyngd i avancerad webbutveckling, e-handel, teknisk systemförvaltning och bemanning. Celebration med tyngd i digital marknadsföring, e-handel, koncept och visuell identitet och uttryck.


Var för sig har vi mängder med kunskaper och erfarenheter av avancerad systemutveckling, e-handel och digital kommunikation med hundratals projekt i ryggen. Tillsammans blir vi en komplett partner som täcker alla faser inom digitala projekt. Allt från projektledare, koncept, UX, interaktionsdesign, grafisk design, systemarkitektur, programmering, test och förvaltning – och om du vill dedikerade konsulter på plats hos dig.

Så här tänker vi

Vi är oss själva. Som företag och personer är vi prestigelösa och lätta att arbeta med. Vi är också professionella, kreativa och kunniga. Samtidigt lyssnar vi på dig som kund. Vi trivs med det och vi tror att du som uppdragsgivare trivs med det.

Det viktiga for oss är resultat, vad vi lyckas uppnå för och tillsammans med våra uppdragsgivare. Det vi gör ska påverka, förändra, tillföra och utveckla er digitala kommunikation. Det brinner vi för!

Vår ambition

Vår ambition är att vara en proaktiv partner till våra kunder. Vi försöker hela tiden tänka framåt, att bidra till att utveckla våra kunders digitala närvaro. Det är det vi kallar för engagemang. Det som är ovanligt med oss och kanske skiljer oss från andra är vår kombination av erfarenhet och nytänkande. Några av oss har jobbat med digital kommunikation, webbstrategier och webbutveckling i över 15 år, några har ett annat perspektiv på och andra idéer om vad vi kan göra.

Affärskännedom och branschkunskap

Vi har dessutom en betydligt bredare erfarenhet än bara ”utveckling”, ”webb” och ”digital kommunikation”. En god affärskännedom och bred branschkunskap gör oss till en affärsutvecklande partner. Vi har operativ erfarenhet från flera ledande handels- och grossistföretag.

Kombinationen av dessa erfarenheter ger en annan insikt och ett annat verksamhetsperspektiv. Vi vet vad det handlar om.

Så gör vi det

Vi är kundfokuserade och vi arbetar kundorienterat. Ingen verksamhet är en andra lik – marknad, kulturer, målgrupper, individer, resurser och så vidare skiljer sig åt från kund till kund. Och inget projekt är det andra likt. Visst finns det ofta paralleller och likheter, där vi med vår långa erfarenhet har samlat på oss värdefulla insikter och kunskaper som kommer till nytta även i nya projekt.