Stäng formuläret

Jag vill starta ett projekt tillsammans med er

Jag fyller i det här formuläret för jag vill att ni ska ta kontakt med mig ASAP!


Det här är vi

Vi är ca 15 konsulter bestående av systemutvecklare, systemarkitekter, front end-utvecklare, designers och strateger som brinner för att hjälpa våra kunder till mer framgång. Vi är OSOLO. Med oss är du aldrig ensam!

Med Osolo får du en komplett partner som täcker alla faser inom digitala projekt. Allt från projektledare, koncept, UX, interaktionsdesign, grafisk design, systemarkitektur, programmering, test och förvaltning – och om du vill dedikerade konsulter på plats hos dig. Vi erbjuder avancerad systemutveckling, e-handel och digital kommunikation och har hundratals projekt i ryggen. 

Vår ambition

Vår ambition är att vara en proaktiv partner till våra kunder. Vi försöker hela tiden tänka framåt, att bidra till att utveckla våra kunders digitala närvaro. Det är det vi kallar för engagemang. Det som är ovanligt med oss och kanske skiljer oss från andra är vår kombination av erfarenhet och nytänkande. Några av oss har jobbat med digital kommunikation, webbstrategier och webbutveckling i över 15 år – och några har ett annat perspektiv och andra idéer om vad vi kan göra.

Med oss är du aldrig ensam.

Vi är oss själva

Som företag och personer är vi prestigelösa och lätta att arbeta med. Vi är också professionella, kreativa och kunniga. Samtidigt lyssnar vi på dig som kund. Vi trivs med det och vi tror att du som uppdragsgivare trivs med det.

Det viktiga for oss är resultat, vad vi lyckas uppnå för och tillsammans med våra uppdragsgivare. Och ha kul på vägen. Det vi gör ska påverka, förändra, tillföra och utveckla er digitala kommunikation. Det brinner vi för!

Så här jobbar vi i projekt

Är du nyfiken på vad som händer på OSOLO?

Vill du veta mer om systemutveckling och förvaltning?

Kontakta Håkan Reutman – VD – på 070 601 91 04 eller skicka ett mail till hakan.reutman@osolo.se