Stäng formuläret

Jag vill starta ett projekt tillsammans med er

Jag fyller i det här formuläret för jag vill att ni ska ta kontakt med mig ASAP!


Det här är vi – en strategisk webbyrå

Vi hjälper dig att forma och utveckla din plats i den digitala världen med strategi, kunskap och hjärta. Vi är OSOLO. Med oss är du aldrig ensam!

Med Osolo får du en strategisk webbyrå, en komplett partner, som täcker alla faser inom digitala projekt. Du får erfarna och kunniga projektledare, designers, strateger, avancerad system- och frontendutvecklare som brinner för att hjälpa våra kunder till framgång. Vi levererar e-handel och webbplatser, i första hand på de licensfria plattformarna Wordpress och Umbraco, och har hundratals projekt i ryggen. 

Vår ambition

Vår ambition är att vara en proaktiv partner till våra kunder. Vi försöker hela tiden tänka framåt, att bidra till att utveckla våra kunders digitala närvaro. Med oss får du ett personligt engagemang. Det som är ovanligt med oss och kanske skiljer oss från andra är vår kombination av erfarenhet och nytänkande. Några av oss har jobbat med webbutveckling, design och digital kommunikation i över 25 år – och några har ett annat perspektiv och andra idéer om vad vi kan göra.

Vi är oss själva

Som företag och personer är vi prestigelösa och lätta att arbeta med. Vi är också professionella, kreativa och kunniga. Samtidigt lyssnar vi på dig som kund. Vi trivs med det och vi tror att du som uppdragsgivare trivs med det.

Det viktiga for oss är resultat, vad vi lyckas uppnå för och tillsammans med våra uppdragsgivare. Och ha kul på vägen. Det vi gör ska påverka, förändra, tillföra och utveckla er digitala kommunikation. Det brinner vi för!

Så här jobbar vi i projekt

Är du nyfiken på vad som händer på OSOLO?

Vill du veta mer om Osolo?

Kontakta Håkan Reutman – VD – på 070 601 91 04 eller skicka ett mail till hakan.reutman@osolo.se