Stäng formuläret

Jag vill starta ett projekt tillsammans med er

Jag fyller i det här formuläret för jag vill att ni ska ta kontakt med mig ASAP!


Det här är vi

Vi är ca 20 konsulter bestående av systemutvecklare, systemarkitekter, front end-utvecklare, designers och strateger som brinner för att hjälpa våra kunder till mer framgång. Vi är OSOLO. Med oss är du aldrig ensam!

Vår historia


Efter att ha arbetat tillsammans i flera projekt valde Osolo Consultant Group och Celebration Studios att gå ihop, sedan 1 Juli 2017 är vi en gemensam organisation! 


Osolo startade 2009 och Celebration 2004. Osolo med tyngd i avancerad webbutveckling, e-handel, teknisk systemförvaltning och bemanning. Celebration med tyngd i digitala koncept, e-handel, strategi och design.


Var för sig har vi mängder med kunskaper och erfarenheter av avancerad systemutveckling, e-handel och digital kommunikation med hundratals projekt i ryggen. Tillsammans blir vi en komplett partner som täcker alla faser inom digitala projekt. Allt från projektledare, koncept, UX, interaktionsdesign, grafisk design, systemarkitektur, programmering, test och förvaltning – och om du vill dedikerade konsulter på plats hos dig.


Vår ambition


Vår ambition är att vara en proaktiv partner till våra kunder. Vi försöker hela tiden tänka framåt, att bidra till att utveckla våra kunders digitala närvaro. Det är det vi kallar för engagemang. Det som är ovanligt med oss och kanske skiljer oss från andra är vår kombination av erfarenhet och nytänkande. Några av oss har jobbat med digital kommunikation, webbstrategier och webbutveckling i över 15 år – och några har ett annat perspektiv och andra idéer om vad vi kan göra.

Våra 3 ledord

Proaktiva

Vi vill alltid ligga steget före, vara aktiva och nyfikna för att hitta nya lösningar och förbättringar för våra kunder.

Passionerade

Vi brinner för det vi gör. Vi är människor som utvecklar och designar för människor och att du som kund alltid ska vara nöjd med resultatet.

Pragmatiska

Vi är resultatorienterade. Det vi gör för våra kunder ska ge effekt som är mätbar.

Vi är oss själva

Som företag och personer är vi prestigelösa och lätta att arbeta med. Vi är också professionella, kreativa och kunniga. Samtidigt lyssnar vi på dig som kund. Vi trivs med det och vi tror att du som uppdragsgivare trivs med det.

Det viktiga for oss är resultat, vad vi lyckas uppnå för och tillsammans med våra uppdragsgivare. Och ha kul på vägen. Det vi gör ska påverka, förändra, tillföra och utveckla er digitala kommunikation. Det brinner vi för!

Så här jobbar vi i projekt

Är du nyfiken på vad som händer på OSOLO?

Vill du veta mer om oss?

Kontakta Håkan Reutman – VD – på 070 601 91 04 eller skicka ett mail till hakan.reutman@osolo.se