Stäng formuläret

Jag vill starta ett projekt tillsammans med er

Jag fyller i det här formuläret för jag vill att ni ska ta kontakt med mig ASAP!


Great Earth

Ny webbplats för Great Earth Scandinavia på e-handelsplattformen Litium.

Utmaningen och behoven


Great Earth Scandinavia har arbetat om sin grafiska profil och sin varumärkesidentitet och ville därmed också ta fram en ny webbplats baserad på detta. De vill också tillföra en e-handel där de kan ge sina återförsäljare möjlighet att hitta detaljinformation om produktsortimentet, lägga order och ha koll på sin orderhistorik. Osolo fick förtroendet att bygga den nya webbplatsen för Great Earth.

Lösningen


Nya greatearth.se syftar till att presentera konceptet med kosttillskott för hela familjen, berätta om företagets historia, inspirera till en hälsosammare livsstil samt givetvis presentera och berätta mer om sitt sortiment. En webbplats med familj och hälsa i fokus!

Det här har vi gjort


Great Earths nya webbplats bygger på Litium 5 och Litium Accelerator. Den är givetvis responsiv och byggd enligt gällande standarder och metoder. I dagsläget är enbart en ny publik webbplats lanserad men den är förberedd och redo för att inom kort användas även som webbshop gentemot återförsäljare.

Vill du veta mer om projektet?

Kontakta Minja Stark – kundansvarig, projektledare och webbstrateg – på 070 751 67 33 eller skicka ett mail till minja.stark@osolo.se