Stäng formuläret

Jag vill starta ett projekt tillsammans med er

Jag fyller i det här formuläret för jag vill att ni ska ta kontakt med mig ASAP!


Nacka Värmdö Posten

Ny design för Nacka Värmdö Postens webbplats.

Utmaningen och behoven

Nacka Värmdö Posten förser alla som bor i Nacka och Värmdö med lokala nyheter, kommunal information, evenemangstips med mera. Varje vecka har webbplatsen drygt 21 000 unika besökare.

Nacka Värmdö Postens webbplats var i stort behov av ett uppdaterat digitalt uttryck, ett responsivt gränssnitt och en typografi som är lättläst.

Lösningen

Målsättningen med den nya designen är en luftig och lättöverskådlig webbplats. Detta gjorde vi genom att bredda sajten vilket gjorde det möjligt att öka marginaler och låta typsnittet ta mer plats. 

Den nya designen har applicerats på befintlig EPiServer-installation och utökats med nya funktioner. Bland annat relaterade artiklar i nyhetslöpet och en så kallad infinite scroll på artikelsidor där användaren kan scrolla fram alla artiklar inom samma ämne.

NVP Plus

I samband med lanseringen av den nya designen rullade vi även ut prenumerationstjänsten NVP Plus. Som pluskund får användarna tillgång till allt material på NVP.se samt e-tidningen. Detta gör det möjligt att för användarna att själv välja var, när och hur de vill läsa NVP. Som e-tidning på datorn och läsplattan eller i vår app på mobilen.

Vill du veta mer om e-handel, webbplatser och teknisk förvaltning?

Kontakta Peter Karlsson – Vice VD och säljansvarig – på 070 452 85 80 eller skicka ett mail till peter.karlsson@osolo.se