Stäng formuläret

Jag vill starta ett projekt tillsammans med er

Jag fyller i det här formuläret för jag vill att ni ska ta kontakt med mig ASAP!


Vi är experter på Litium – en kraftfull och flexibel e-handelsplattform

Vi har varit partners med Litium och arbetat med plattformen sedan 2007. Detta har gett oss en gedigen erfarenhet av produkten i form av såväl nyutvecklingsprojekt som förvaltning och vidareutveckling av våra kunders webbplatser. Våra Litium-kunder finns inom både B2C och B2B samt olika organisationer och innefattar såväl e-handelswebbplatser som mer informationsbaserade webbplatser. Med ett 30-tal genomförda projekt anser vi att vi med rätta kan kalla oss experter på Litium!

Om Litiums e-handelsplattform


Med Litiums molnbaserade e-handelsplattform får du en kraftfull och flexibel plattform för att växa dina affärer obehindrat. 

I Litiums produkt får du:  • Möjlighet att komma igång snabbt

  • Möjlighet att växa

  • Tillgång till best practice genom Litium Accelerator

  • Teknik i världsklass

  • En helt integrerad plattform (eller kör ”headless” om du önskar)

  • Central produkthantering (PIM)

  • Full flexibilitet

  • Stöd för omnikanalsförsäljning


Produkten går att använda helt stand alone men oftast ska den förstås integreras med ert affärssystem eller andra kritiska externa system. Även detta arbete har vi på Osolo lång erfarenhet utav och vi har gjort integrationer mellan Litium och t ex Garp, Microsoft Dynamics Nav (Navision) och Visma.


Till Litium finns ett ekosystem av kompletterande tjänster och produkter som produkten är förberedd att hantera kopplingar emot. Det kan vara Apsis för nyhetsbrev, olika betaltjänster eller lojalitetsverktyg som Voyado.


Ett utvecklingsprojekt tillsammans med Osolo


Inför beslut om en lösning för er webbplats eller e-handel genomför vi gärna en sk best practice workshop tillsammans med er. En sådan syftar till att mappa era behov och krav emot Litiums funktionalitet och möjligheter. Den är också viktig för att prioritera era krav och ge oss en gemensam och samstämmig bild av vad ni vill uppnå. Utifrån denna workshop sammanställer vi sedan ett första utkast på budget och tidsramar som vi diskuterar gemensamt innan vi offererar er genomförande av projektet.


Utifrån era behov och förutsättningar sätter vi ihop ett komplett projektteam med projektledare, systemarkitekt, utvecklare och givetvis även designer och UX-specialister. Projektet startar sedan med två parallella processer: en teknisk kravspecifikation samt ett design/UX-arbete. När allt är specificerat och klart och vi är överens om projektets förutsättningar går vi in i utvecklingsfasen. I den jobbar vi med iterativ utveckling och löpande tester, både av oss och av er projektgrupp/era användare, detta för att hela tiden kunna stämma av emot era krav och hantera uppkomna förändringar i kraven eller behov som uppstår under projektets gång.


När utvecklingen är klar går vi tillsammans igenom hela webbplatsen eller webbshopen och stämmer av att allt är korrekt och att inget kritiskt behov har missats. Utifrån det bestämmer vi lämplig tidpunkt för lansering, kanske ska detta samordnas med någon annan marknadsaktivitet eller större händelse i er organisation.


Förvaltning av din Litium-webbplats eller e-handel


Vårt ansvar tar givetvis inte slut i samband med lansering av er nya webbplats eller e-handel. Tvärtom! Det är nu det viktiga och ständiga förbättringsarbetet startar. Återigen utifrån era behov sätter vi ihop ett förvaltningsteam som på bästa sätt kan hjälpa er att driva er webbplats framåt. Vi utgår från de kompetenser som ni behöver, en del kanske finns inhouse och vårt jobb är att komplettera med det som saknas.


Viktigt är förstås teknisk förvaltning i form av att hålla plattformen aktuell och uppgraderad. Vi bevakar uppgraderingar och håller koll på Litiums produktutveckling för att kunna rådge er om när det är lämpligt att göra en uppgradering för att ta del av till exempel ny funktionalitet och andra förbättringar i produkten.


Konsulter på plats


Finns behovet av att ha konsulter på plats hos dig kan vi ordna det. Vi kan erbjuda systemutvecklare, frontendutvecklare, projektledare och designers som är experter på WordPress. Behöver du ett helt projektteam med olika kompetenser inhouse så löser vi det. Våra konsulter fungerar som dina egna anställda och blir en del av ditt team.


Vill du veta mer?


Kontakta oss gärna om du vill veta mer om e-handelsplattformen Litium och hur vi på Osolo kan hjälpa er med ert projekt eller med att förvalta och vidareutveckla er webbplats.