Stäng formuläret

Jag vill starta ett projekt tillsammans med er

Jag fyller i det här formuläret för jag vill att ni ska ta kontakt med mig ASAP!


Senior DotNet-utvecklare

Är du en stjärna på DotNet(C#)-webbutveckling och vill ta nästa steg i karriären och testa på rollen som konsult? Känner du att du sitter fast i samma projekt och vill pröva på något nytt?

Vi söker nu en erfaren DotNet-utvecklare till konsultuppdrag på heltid.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på intressanta arbetsplatser med spännande utmaningar där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag, variation på arbetsuppgifterna och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vad du kommer att göra hos oss

Hos OSOLO blir du del av vår kompetenta IT-konsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen utvecklande och stimulerande. Du kommer att arbeta som specialist i våra kundprojekt i en roll som ger stor roll att påverka och där omväxlingen i tekniska miljöer är stor. Det finns stora möjligheter att jobba med alla delar inom systemutveckling och vi ser gärna att du vill jobba med både utveckling i teknikens framkant och att du är intresserad av arkitektur- och designfrågor.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och utveckling, med hög servicekänsla och har fokus på kvalitet i både utförande och leverans. Du har goda analytiska och sociala färdigheter samt har förmågan att prioritera, planera och genomföra arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt. Som person trivs du med att samarbeta med människor på olika nivåer i vår organisation och har förmågan att se såväl helheten som sammanhang.

Vi söker dig som...

... Har minst fem års erfarenhet av systemutveckling i DotNet och Microsoft SQL Server
... Har Goda kunskaper i MVC
... Är van att specificera utvecklingsprojekt
... Är mycket van att arbeta agilt
... Kan arbeta både självständigt och i team

Du får också gärna ha erfarenhet av...

... Entity Framework
... ASP.NET Core
... Web Forms
... AngularJS
... Jquery
... React
... DotNet-baserade CMS som t ex Episerver, Litium och/eller Umbraco
... Arbete med molnbaserade tjänster (Azure, AWS)

Det är ett krav att behärska svenska i såväl tal som skrift, då de flesta av våra kunder kommunicerar på svenska.

Denna tjänst är en del av vår konsultuthyrning. Du kommer vara anställd av OSOLO och arbeta som konsult hos våra kunder. Tjänsten är på heltid (40 tim/vecka) och arbetet kommer utföras i Stockholmsområdet.

Är du tjej och utvecklare är det ett klart plus då vi strävar efter ännu bättre könsfördelning i vårt team!

Låter det intressant?

Tveka inte att skicka in eventuella frågor eller din ansökan till jobb@osolo.se.

Om Osolo

Vår ambition är att vara en proaktiv partner till våra kunder. Vi på OSOLO försöker hela tiden tänka framåt, att bidra till att utveckla våra kunders digitala närvaro. Det är det vi kallar för engagemang.

OSOLO har funnits sedan 2004. Efter snart 20 år är vi trygga med att säga att vi kan avancerad webbutveckling, design och UX. Vi är ungefär 15 personer med olika kompetenser baserade i Stockholm och Örebro.

Med namnet OSOLO vill vi uttrycka vår filosofi om att du, som kund eller som anställd, aldrig står ensam. Du är inte solo.