Stäng formuläret

Jag vill starta ett projekt tillsammans med er

Jag fyller i det här formuläret för jag vill att ni ska ta kontakt med mig ASAP!


Hej, Fredrik!

Med en bakgrund i spelutveckling och som egenföretagare har Fredrik nu blivit en del av vårt team av .NET-utvecklare. Ett kul plus är att han också har bra koll på frontend-utveckling. Fredrik har bland annat flippat burgare, levererat matvaror, dragit fiberkablar, varit receptionist som bevittnat operationer live innan han sadlade om till utvecklare.

01 JAN. 0001

Markus Ojanperä

markus.ojanpera@osolo.se

Fredrik, vad är det bästa med att jobba som utvecklare?
Det bästa med att vara utvecklare är möjligheten att positivt influera folks vardag genom att erbjuda tjänster som underlättar för dem. Den tekniska utmaningen är för mig också väldigt rolig speciellt när det “klickar till” och saker faller på plats. Slutligen så är arbetets flexibilitet en väldigt bra kvalitet när det kommer till att få ihop familjelivet.

Vad gör du helst en ledig lördag?
En ledig lördag för mig får gärna innehålla någon kul aktivitet med min fru och två döttrar. Lördagen avslutas helst i soffan kollandes på någon kul serie/film med familjen.

Vad gillar du bäst? Film, TV-serie eller en god bok?
Överlag så skulle jag nog säga tv-serie eller bok. Filmer tenderer att ta slut lite för snabbt för min smak. Jag tittar nog mer på serier än jag läser böcker men om jag hittar en riktigt bra bok då är det svårt att slå det även med en riktigt bra tv-serie.


Välkommen till Osolo, Fredrik!