Stäng formuläret

Jag vill starta ett projekt tillsammans med er

Jag fyller i det här formuläret för jag vill att ni ska ta kontakt med mig ASAP!


Nyhetsmail #20

Våren – kommer den med påskharen? Vi håller i alla fall tummarna!  Det har hänt en del sen sist vi hörde av oss till dig. Bland annat har Svenska Köttföretagen fått en fräsch och lättnavigerad informationssajt. Vi har också hållit ett webbinarium om storytelling. Om dessa och lite till kan du läsa om i detta mail.  Vi önskar dig en glad påsk!

06 APR. 2023

Markus Ojanperä

markus.ojanpera@osolo.se

Webbplats för Svenska Köttföretagen

Svenska Köttföretagen är ett bransch- och utvecklingsbolag som företräder de svenska slakterierna och vars upp vars uppdrag är att leda och driva utvalda frågor som utvecklar branschen.

Osolo fick uppdraget att tillsammans med Svenska Köttföretagen att utveckla en mer lättillgänglig informationsstruktur. I princip all information som fanns på den tidigare sajten flyttades över till en ny struktur, ny design och den senaste versionen av WordPress. 

Läs mer om projektet


Vi har genomfört ett webbinarium om storytelling

På initiativ från Guldsmedsmästarnas Riksförening och föreningens ordförande Kristina Johansson genomförde vi på Osolo, tillsammans med copywritern Kina Andersson, ett webbinarium om storytelling. 

Kina berättade om varför storytelling är ett oslagbart verktyg när det gäller att stärka värdet på sitt varumärke, produkter och tjänster.

"En bra berättelse gör det där lilla extra för att just dina smycken ska stanna kvar i minnet hos oss andra."sa Kina bland annat under webbinariet. 

Här kan du läsa mer


Xamarin är inte längre tekniken för apputveckling

Om ditt företag har en mobil-app är det dags att kolla under huven för att se vilken teknik den är byggd på. Det är nämligen så att .NET Framework/Xamarin är på väg att ersättas med en ny teknik. Från och med 1:a maj 2024 slutar Microsoft att supportera Xamarin, vilket bland annat innebär att appar som är byggda med Xamarin inte kommer att få säkerhetsuppdateringar eller stöd från Microsoft vid problem. 

Vad är då lösningen? Jo, den nya tekniken heter ASP.NET MAUI som kommer att få din app att hänga med in i framtiden.

Även om du kanske tycker att är långt kvar till maj nästa år är det bra att vara ut i god tid och redan nu planera in en portering av din app till MAUI.

Här berättar vi mer om MAUI

 

 

Prenumerera på vårT nyhetsmail