Stäng formuläret

Jag vill starta ett projekt tillsammans med er

Jag fyller i det här formuläret för jag vill att ni ska ta kontakt med mig ASAP!


Ny webbplats för Timeduty.com

Osolo har i dagarna lanserat en ny webbplats för tidrapporteringstjänsten Timeduty.com. Syftet med den uppdaterade sajten är att tydligt presentera Timeduty.coms tjänster samt att förbättra användarupplevelsen. Osolo har också sett till att webbplatsen fått ett redaktionellt lyft.

27 JUNI 2018

Håkan Reutman

hakan.reutman@osolo.se

Tidrapporteringssystemet Timeduty.com är kraftfullt och användarvänligt system för tidrapportering. De vände sig till Osolo med för att  få hjälp med att presentera sitt kunderbjudande mer visuellt och sökmotoroptimerat samt driva trafik till sajten och öka konverteringen.

Till lanseringen har Osolo tagit fram en svensk sajt  samt en engelsk språkversion. Den svenska lanseringen är en viktig del i deras kundfokuserade strategi och samtidigt en del av den internationella satsningen. Förutom att webbplatsen har fått förbättrad funktionalitet, design och navigering har mycket av Osolos arbete också lagts på att optimera innehållet för sökmotorer. Detta har redan på kort tid markant ökat antalet besökare och registrerade som vill använda tidrapporteringssystemet. Utöver en optimerad webbplats har Osolo också tagit fram en strategi och skapat innehållet för Timedutys AdWords-kampanjer.

Osolo gjorde också en uppdatering av den grafiska profilen. Det kändes nödvändigt med tanke på att utgångspunkten för det hela har varit lättförståeligt, enkelt och användarvänligt. Ny logotyp, nya färger och nytt typsnitt togs därför fram innan arbetet med designen av webbplatsen togs fram.

”Hjälpen vi fått från Osolo är fantastisk. Förutom en leverans som överträffade våra förväntningar både rent grafiskt och utvecklingsmässigt sett så fick vi enorm hjälp med vitala områden som mobilanpassning och sökmotoroptimering.”
Anders Nilsson på Timeduty.com

Se resultatet på Timeduty.com