Stäng formuläret

Jag vill starta ett projekt tillsammans med er

Jag fyller i det här formuläret för jag vill att ni ska ta kontakt med mig ASAP!


Nyhetsmail #6 – Vi kallar oss experter...

Den är här nu och semestern närmar sig med stormsteg. Några av oss har redan tagit ledigt och en del oss jobbar ytterligare någon vecka. I vårt sista mail den här säsongen berättar vi om våra expertkunskaper och en lansering. Och så vill vi önska dig en glad sommar och vi hoppas att du får några avkopplande veckor!

03 JULI 2018

Markus Ojanperä

markus.ojanpera@osolo.se

Vi kallar oss experter...

Från starten 2004 har vi haft möjlighet att jobba med så otroligt många olika projekt byggda på olika typer av plattformar. Det har varit egenbyggda system, open source och system på licens. Genom åren har det blivit hundratals projekt inom både B2B och B2C – e-handel och informationsinriktade webbplatser.

Allt detta har gett oss en massa erfarenheter, vilket gör att vi tryggt kan säga att vi är experter på plattformarna Episerver, Litium, Umbraco och WordPress. Om du vill veta mer om dessa plattformar och hur vi på Osolo kan hjälpa dig får du gärna ta kontakt med oss.

Ny webbplats för Timeduty.com

Osolo har i dagarna lanserat en ny webbplats för tidrapporteringstjänsten Timeduty.com. Syftet med den uppdaterade sajten är att tydligt presentera Timedutys tjänster samt att förbättra användarupplevelsen. Osolo har också sett till att webbplatsen fått ett redaktionellt lyft. Detta har redan på kort tid markant ökat antalet besökare och registrerade som vill använda tidrapporteringssystemet. Utöver en optimerad webbplats har Osolo också tagit fram en strategi och skapat innehållet för Timedutys AdWords-kampanjer.

Läs mer om projektet

Du har väl inte missat...

...våra praktiska tips kring GDPR, som du kan använda för din webbplats eller ditt system? Har du 10-15 minuter över i sommar kan du kolla in våra tips här

Och glöm inte att pausa och njuta av sommaren!