Stäng formuläret

Jag vill starta ett projekt tillsammans med er

Jag fyller i det här formuläret för jag vill att ni ska ta kontakt med mig ASAP!


Nyhetsmail #4 – Våren blommar och lanseringar frodas

Här i Stockholm har vi haft en fantastisk start på våren och vi hoppas att ni, som vi, har hunnit få er några härliga stunder i solen. På kontoret har vi som vanligt flertalet projekt igång. Här kommer lite nyheter om vad vi åstadkommit senaste tiden.

27 APR. 2018

Johanna Jonasson

johanna.jonasson@osolo.se

Ansiktslyft för Karriär i handeln

Under året har vi jobbat med ny design och nya funktioner för karriarihandeln.se – Handelsrådets sajt för alla som vill jobba och utbilda sig inom handeln. Sajten består idag av tre olika delar kring yrke, utbildning och PRAO/LIA. Projektet med att utveckla sajten fortsätter med andra delar under sommaren och hösten.

Du kan läsa mer om vad vi har gjort för Handelsrådet här

SignOn

För SignOn har vi nyligen integrerat en ny lösenordshantering för användarna och uppdaterat EPIserver från version 7 till 11. Dessutom jobbar vi nu på en GDPR-funktion som tillåter radering av inaktiva användare med ett klick.

3PR.se

Osolo har från december till mars byggt integration mot en ny lagerleverantör hos 3PR. Nu synkar uppgifter om leveranser, order och artiklar automatiskt mellan systemen.

General Data Protection Regulation

Den 25:e maj börjar EU:s nya gemensamma dataskyddslagstiftning GDPR att gälla. Syftet är att stärka medborgarnas rättigheter och kontroll över sina personuppgifter. Har du missat Osolos artikel på ämnet kan du läsa den här