Stäng formuläret

Jag vill starta ett projekt tillsammans med er

Jag fyller i det här formuläret för jag vill att ni ska ta kontakt med mig ASAP!


Nordanro

Inspirerande och produktfokuserad webbplats för Elons köksvarumärke Nordanro.

Bakgrund


Nordanro ingår i Elon Group och är butikskedjan Elons eget varumärke, med ett brett och noga utvalt sortiment för hemmets alla rum. Nordanro har allt från kök till förvaring.

Utmaning


Behovet var en webbplats som kan presentera Nordanros hela utbud för hemmet på ett inspirerande och informativt sätt. 

Lösningen


Fokus har varit på hemmets hjärta, köket, som rymmer mycket inspiration blandat med omfattande information om olika slags luckor och andra produkter till köket. För dig som vill hitta lösningar för hela hemmet finns på webbplatsen en mängd inspiration för andra rum. 


I samarbete med Spoon Agency (strategi och content) och Think Happy Thoughts (varumärke och grafiska profilen) har Osolo tagit fram wireframes, design och jobbat med utvecklingen av webbplatsen. 


Webbplatsen är byggd med WordPress.


"Jag har nu haft möjligheten att jobba tillsammans med Osolo i tre sajtutvecklings projekt. Hela teamet är otroligt kunniga och jag har lärt mig mycket på vägen i detta partnerskap, och så har vi haft roligt tillsammans på vägen mot målet, vilket jag innerligt uppskattar.”
Therese Jannerbrink, Brand Manager, Private Label Elon Group AB Se resultatet på nordanro.se

Vill du veta mer om projektet?

Kontakta Peter Karlsson – Vice VD och säljansvarig – på 070 452 85 80 eller skicka ett mail till peter.karlsson@osolo.se