Stäng formuläret

Jag vill starta ett projekt tillsammans med er

Jag fyller i det här formuläret för jag vill att ni ska ta kontakt med mig ASAP!


Nyhetsmail #1 – Hur SSL-kryptering kan påverka din SEO

I det här mailet tar vi upp hur viktigt det är med SSL-kryptering och att det kan påverka din SEO. Men först några ord om Yrkeskartan som för ett par veckor sedan tilldelades en andraplats i årets upplaga av Svenska Publishingpriset. Publishingpriset är en årlig jurybedömd tävling för de flesta etablerade former av kommunikation och bedöms i fyra olika kriterier. Med högsta poäng (25 av 25) för visuellt innehåll och mycket höga poäng (24 av 25) för användarvänlighet är vi glada över resultatet, trots att vi bara var 1 ynka poäng från vinnarplatsen :)

10 NOV. 2017

Markus Ojanperä

markus.ojanpera@osolo.se

Det här är Yrkeskartan

För att synliggöra de yrken och karriärvägar som finns i handeln, har vi tillsammans med Handelsrådet tagit fram en yrkeskarta med ett antal vanliga yrken i handeln.

Yrkeskartan innehåller yrkes- och kompetensbeskrivningar, intervjuer med personer som jobbar i branschen och information om vilka utbildningar som finns för respektive yrke. Med hjälp av yrkeskartankan du hitta en väg som passar dig!

Läs mer om vad vi gjort för Handelsrådet

Du missar väl inte möjligheten att komma högre upp i Googles sökresultat?

Visste du att webbplatser som erbjuder sina kunder krypterad kommunikation prioriteras i sökmotorernas resultatlistor? Det kan också vara så att webbplatser utan detta visar upp säkerhetsvarningar i vissa webbläsare.

Att implementera kryptering med SSL-certifikat låter stort och komplicerat. Men i normalfallet är det relativ liten arbetsinsats att införa det och dina kunder/besökare märker oftast ingenting, förutom att webbläsaren inte längre varnar för osäker webbplats.

Vill du att vi hjälper till med att införa SSL-kryptering på din webbplats?

Kontakta Håkan Reutman på hakan.reutman@osolo.se

Här kan du läsa mer om kryptering och SSL-certifikat