Stäng formuläret

Jag vill starta ett projekt tillsammans med er

Jag fyller i det här formuläret för jag vill att ni ska ta kontakt med mig ASAP!


Nyhetsmail #12 – Osolo fyller 10 år, lanseringar för Boo Natur och Nacka Värmdö Posten, Bygdegårdarnas Riksförbund nominerad till Publishingpriset

18 AUG. 2019

Johanna Jonasson

johanna.jonasson@osolo.se

OSOLO 10 år!

Sensommaren är här och vi vill börja med att fokusera lite extra på oss själva. Det är nämligen så att vi firar 10-årsjubileum!🎉🎈🙌🎉 Hur det gick till när Osolo startades och vad som har hänt under åren kan du läsa lite mer om här.

I övrigt rivstartar vi sensommaren med några fina lanseringar. Först ut har vi nya webbplatser för gastronomerna på Boo Natur och tidningen Nacka Värmdö Posten.

Ny webb för Boo Natur

Mitt i Sverige på restaurangen Boo Natur hittar du ärlig och enkel mat med integritet. Ägaren och Kocken Joe Devine, som är tränad på Michelin-restauranger, tycker att råvaran ska få tala för sig själv. Menyn är baserad på vad som finns tillgängligt från producenterna i närområdet det erbjuds en intim och avslappnad matupplevelse inspirerad av den magnifika omgivningen.

Boo Natur hörde av sig till Osolo när de önskade byta leverantör av hemsida. De ville ha en stilren och enkel sida där de själva kan byta bilder och ändra text vid behov. Osolo skräddarsydde ett Wordpress premiumtema med nya funktioner och styling. Den tidigare lösningen hade låg användarvänlighet vilket gjorde administrationen av hemsidan svår. Idag är det enkelt att ändra direkt på sidan med hjälp av Brizy.

Resultatet kan du se på boo-natur.se!

 

Ny design för Nacka Värmdö Posten

Nacka Värmdö Posten förser alla som bor i Nacka och Värmdö med lokala nyheter, kommunal information, evenemangstips med mera. Varje vecka har webbplatsen drygt 21 000 unika besökare. Från och med tisdagen den 27:e augusti möts dessa besökare av en ny design som Osolo har utvecklat.

Här kan du läsa mer om projektet

Bygdegårdarnas Riksförbund nominerad till Svenska Publishingpriset

Vi är glada över att webbplatsen för Bygdegårdarnas Riksförbund har blivit nominerad till Svenska Publishingpriset 2019 i kategorin Sajter som marknadsför föreningar/organisationer! Tillsammans med Bygdegårdarnas Riksförbund har vi skapat en Wordpress multisite med ny design och grafisk profil. Vinnarna utses den 5 november och vi håller tummarna!

Kolla in sajten för Bygdegårdarnas Riksförbund här.