Stäng formuläret

Jag vill starta ett projekt tillsammans med er

Jag fyller i det här formuläret för jag vill att ni ska ta kontakt med mig ASAP!


Nyhetsmail #14 – Lansering av nu2020 och våra nya medarbetare

Vi har i dagarna lanserat konferenssajten för Nätverk och Utveckling – nu2020. Här får du också läsa om våra nya medarbetare Adam och Micke och bland annat få reda på vem av dem som kan handfjärta...

29 NOV. 2019

Markus Ojanperä

markus.ojanpera@osolo.se

Den 5:e november var vi på prisutdelning för Svenska Publishingpriset 2019 där vårt arbete med sajten Bygdegårdarnas Riksförbund var en av de nominerade i kategorin "Sajter som marknadsför föreningar/organisationer". Vi kom på en hedrande tredjeplats och är glada över att vi fick högst poäng i två av bedömningskriterierna – design och användbarhet. 🎉🎉🎉

 

Webbplats för NU-konferenserna

NU står för Nätverk och Utveckling och är en konferens som anordnas vartannat år och vänder sig till alla som är engagerade i svensk högre utbildning. Inför NU2018 och kommande konferensen NU2020 fick vi uppdraget att ta fram webbplats, design, grafiskt material och grafisk profil. För att kunna tillgodose behov om enkelhet för redaktörer och återanvändbarhet av sajt till kommande konferenser föll valet på en Wordpress Multisite där varje konferens får en egen webbplats och tema och funktion kan anpassas till var och en av dem.

Här kan du läsa mer om projektet

 

Hej, Adam och Micke!

För cirka en vecka sedan började systemutvecklare Adam hos oss. Han har tidigare studerat .NET systemutveckling på yrkeshögskola. Efter utbildningen jobbade han ett år som systemutvecklare på Allra och därefter två år på Söderberg & Partners. Vi är jätteglada över att han nu är hos oss! En av Adams specialiteter är att han aldrig blir sur, frustrerad eller irriterad.

Här är tre snabba frågor till Adam:

Vad är din favoritfrukt?
Vattenmelon!!!

Har du något partytrick?
Hah, tyvärr inget coolare än göra "luftfjärtar" med händerna, men det kan väl de flesta?

Om du måste välja: film, böcker eller serier? Säg en favorit bland dessa.
Edge of Tomorrow och Inception är två mycket bra filmer!

Micke är också ny här på Osolo. Han är vår nya stjärnsäljare och har jobbat hos oss sedan början på oktober. Är du intresserad av vad vi på Osolo kan erbjuda ditt företag så är Micke personen som du ska prata med. Du når honom på mikael.karlsson@osolo.se och 070 724 04 50.

Tre snabbfakta om Micke:

Vad kan du som ingen annan på kontoret kan?
Kan snurra på en frisbee/tallrik på ett finger.

Vilken superkraft skulle du helst vilja ha, och varför?
Stålmannens superkrafter, så när det är dags att ta upp båten på land så löser jag det helt själv.

Är du en hund- eller kattmänniska?
Hundmänniska.

 

Prenumerera på vårT nyhetsmail