Stäng formuläret

Jag vill starta ett projekt tillsammans med er

Jag fyller i det här formuläret för jag vill att ni ska ta kontakt med mig ASAP!


Projekt med Norce och trendspaning – Nyhetsmail #24

Hoppas du haft en fin start på det nya året och att batterierna är laddade 😊 På Osolo är vi sedan några veckor tillbaka vid skrivborden och vill dela med oss av ett par korta nyheter nu när vi precis har kommit in i årets andra månad.

02 FEB. 2024

Markus Ojanperä

markus.ojanpera@osolo.se

Projekt med Norce PIM

För oss har året börjat med att vi fått ett nytt spännande uppdrag för Arne Thuresson Byggmaterial AB. De använder plattformen Umbraco för sina två webbplatser – thuresson.se (med stort utbud av bland annat byggmaterial, verktyg och skruvar) och grabber.se (kvalitetsskruvar). Vi har fått förtroendet att integrera dessa två webbplatser med Norce PIM. Nu kommer alltså all produktdata vara automatiskt uppdaterad på webbplatsen, vilket underlättar arbetet internt hos Arne Thuresson Byggmaterial.

Norce PIM är utformat för att uppfylla alla krav för hantering av produktinformation i en e-handel, men kan användas för så mycket mer. Det kraftfulla PIM låter dig ta kontroll över komplexa produktmodeller och ger alla enkel åtkomst till en enda källa med aktuell information. Dessutom finns ett användarvänligt gränssnitt med smidig hantering av stora och snabbrörliga kundunika sortiment.

Vill du veta mer om projektet?

Kontakta Peter Karlsson
peter.karlsson@osolo.se
070 452 85 80

Trendspaning 2024

Vi vill i början av året dela med oss av lite inspiration och berätta lite om kommande trender inom webb, design, teknik, funktion och användarupplevelse. Här hittar du några spaningar som du kanske kommer att se och höra mer av under det här året!

 

Prenumerera på vårT nyhetsmail