Stäng formuläret

Jag vill starta ett projekt tillsammans med er

Jag fyller i det här formuläret för jag vill att ni ska ta kontakt med mig ASAP!


Därför gillar vi Wordpress – Nyhetsmail #22

I det här mailet tar vi en närmare titt på Wordpress. Hur bra är den webbplattformen, egentligen? Vilka är de stora fördelarna? Och varför gillar vi Wordpress? Vi delar också med oss av några tips och tricks till dig som är webbredaktör eller kommunikatör och jobbar mycket med innehåll i Wordpress.

10 OKT 2023

Markus Ojanperä

markus.ojanpera@osolo.se


Därför gillar vi Wordpress


Vi har jobbat länge med Wordpressajter och kan med gott samvete påstå att vi är experter på Wordpress. Vi har samtidigt jobbat och jobbar fortfarande med andra CMS och e-handelsplattformar, vilket gör vi har mycket goda kunskaper om vilken plattform som lämpar sig bäst till olika lösningar. Vi kan därför också enkelt lyfta fram de stora fördelarna med just Wordpress jämfört med andra plattformar.


Läs mer


 Smarta tips för dig som är jobbar med innehåll i WordPress


Vi får ofta frågor från redaktörer som jobbar med innehållet i de webbplatser som vi utvecklat. Frågorna är väldigt varierade, men handlar allt som oftast om att göra redaktörsjobbet enklare och mer tidseffektivt i Wordpress.


Kolla in tipsen


 Nyhetssajt för VA-tidskriften Cirkulation


I dagarna lanserade vi en sprillans ny webbplats för Cirkulation, nyhetssajten för alla som jobbar inom VA-branschen. Tack vare våra tidigare erfarenheter av att utveckla nyhetssajter kom vi in i detta spännande projekt med många erfarenheter, som vi tillsammans med Cirkulations branschkunnighet, nu omvandlat till en nyhetssajt med användarupplevelsen i fokus.


Läs mer om projektet


 


 


Prenumerera på vårT nyhetsmail