Stäng formuläret

Jag vill starta ett projekt tillsammans med er

Jag fyller i det här formuläret för jag vill att ni ska ta kontakt med mig ASAP!


Därför gillar vi Wordpress

Eftersom Wordpress är väl använt och ligger till grund för miljontals webbplatser världen över är det under ständig utveckling och förbättring. Med ett stort och engagerat utvecklar-community och miljontals redaktörer finns alltid hjälp och tips att få – hjälpen är bara en ”googling” bort.

22 SEP 2023

Minja Stark

minja.stark@osolo.se

Flexibel plattform


Till att börja med är Wordpress en flexibel plattform som går att anpassa för olika typer av webbplatser. Såsom webbshopar med Wordpress egen e-handelslösning WooCommerce, informationssajter, nyhetssajter och kampanjer. Det går snabbt att komma i gång med att utveckla funktionalitet och implementera design. För en lasersnabb uppstart använder vi vårt egenutvecklade tema oTheme, som redan från början innehåller både layout-element och grundläggande funktionalitet. Då handlar projektet primärt om att anpassa webbplatsen till kundens grafiska profil och fylla den med innehåll.


Skalbarhet


Wordpress är väldigt skalbar. Du kan börja med en enklare webbplats för att så småningom bygga på med mer funktionalitet, fler design- och layout-element samt utveckla informationsstrukturen när innehållet börjar växa. Med andra ord ger Wordpress obegränsade utvecklingsmöjligheter för din webbplats.


Plugins


Under de 13 år som vi jobbat med Wordpress har vi ännu inte stött på någon funktionalitet som inte går att komplettera med ett kvalitetsplugin. Det kan handla om SEO-arbete för redaktörer, avancerad tabellhantering, formulärhantering, e-handel samt köpfunktioner och mycket annat. Och skulle vi inte hitta det vi behöver kan vi bygga ett plugin själva.


Redaktörsgränssnittet


Wordpress har dessutom ett väldigt användarvänligt redaktörsgränssnitt. Det är enkelt att lära sig och att jobba i. Den blockbaserade Gutenberg-editorn ger också dig som redaktör stora möjligheter att bygga upp och sätta anpassad layout för olika sidor. Det är slut på mallade sidor som kräver visst innehåll på en viss plats och ger dig stora möjligheter att fritt styra ditt innehåll och hur det ska presenteras för besökaren.


Wordpress är gratis


En sak som inte ska glömmas bort är att Wordpress faktiskt är gratis! Då handlar det om själva webbplattformen som du kan hämta hem och installera på din webbserver. Kostnader för till exempel drift, plugins, utveckling och design tillkommer i projekt. Men bara en sådan sak att du får en kraftfull webbplattform helt gratis till skillnad från andra licensbaserade konkurrenter är helt fantastiskt.


Sist men inte minst


Vi har de duktigaste Wordpress-utvecklarna!


 


Har du frågor om Wordpress?


Hör av dig till Minja Stark:
minja.stark@osolo.se
070 751 67 33