Stäng formuläret

Jag vill starta ett projekt tillsammans med er

Jag fyller i det här formuläret för jag vill att ni ska ta kontakt med mig ASAP!


Den nya tillgänglighetslagen samt projekt för Arne Thuresson och Cigre – Nyhetsbrev #26

Så var det dags igen för semester och vi vill börja med att önska dig en underbar sommar ☀️ Vi vill samtidigt påminna om den nya tillgänglighetslagen som träder i kraft om ungefär ett år.

25 JUNI 2024

Markus Ojanperä

markus.ojanpera@osolo.se

Den nya tillgänglighetslagen innebär att webbplatser, e-handel och digitala tjänster måste uppfylla en del krav kring innehåll, funktion och design.

Här kan du läsa hur och om den kan påverka din verksamhet och webbplats

 

E-handel för Arne Thuresson med Umbraco och Norce PIM

Vi har nyligen lanserat uppdaterade e-handelslösningar för Arne Thuresson Byggmaterial AB som använder plattformen Umbraco för sina två webbplatser – thuresson.se (med stort utbud av bland annat byggmaterial, verktyg och skruvar) och grabber.se (kvalitetsskruvar). 

Här kan du läsa mer om projektet

 

Webbplats för Cigre

Elkraftnätverket Cigre har en verksamhet som är inriktad på forskning och utveckling kring högspänd elektrisk energi, inom produktion, överföring och distribution. Osolo fick av Energiforsk uppdraget att bygga webbplatsen med Wordpress. På sajten finns information om verksamheten och vad som är på gång. Med den nya webbplatsen hoppas Cigre att fler i branschen ska hitta till dem.

Se resultatet på cigre.se

Vill du veta mer om projektet?

Kontakta Minja Stark
minja.stark@osolo.se
070 751 67 33

Graff life

Vi på Osolo fick på årets härliga sommaravslutning testa våra skills inom graffiti. Riktigt kul var det. Rekommenderas! Hmmmm…. är det vår nya logga vi ser på väggen? 😃 

 

 

 

Prenumerera på vårT nyhetsmail