Stäng formuläret

Jag vill starta ett projekt tillsammans med er

Jag fyller i det här formuläret för jag vill att ni ska ta kontakt med mig ASAP!


Nyhetsmail #18

Vilket år det har varit! Under dessa Corona-tider har vi på Osolo jobbat på som vanligt, men utfört det mesta av arbetet hemifrån. Som du kanske har märkt, har vi de senaste månaderna legat lite lågt med nyhetsutskick. Nu kör vi igång igen!

04 NOV. 2020

Markus Ojanperä

markus.ojanpera@osolo.se

Nya projekt för Handelsrådet:
Maxa kassan och uppdaterad design av Yrkeskartan

Försäljning för att tjäna pengar till en klass- eller lagkassa är en av de första kontakter med handeln som barn har. Handelsrådet skapade därför initiativet Maxa kassan där barn och föräldrar skulle kunna hitta tips och råd, idéer på aktiviteter man kan göra samt inspiration från både yrkesverksamma inom handeln och andra som haft hand om olika typer av insamlingar och kassor.

Vi fick i uppdrag att utifrån en idébrief från handelsrådet ta fram förslag på innehåll, verktyg och sajtens utseende och funktion. Vi byggde sedan upp den nya sajten i WordPress.

Vi har också uppdaterat Yrkeskartan med en ny design. Yrkeskartan synliggör de yrken och karriärvägar som finns i handeln. Här hittar du yrkes- och kompetensbeskrivningar, intervjuer med personer som jobbar i branschen och information om vilka utbildningar som finns för respektive yrke.

Här kan du läsa mer om vad vi gjort för Handelsrådet

 

Hej, Madeleine!

En av de få som har fått återinviga kontoret under dessa corona-tider är vår praktikant Madeleine. Hon är en lulebo som sedan 2005 huserat i Stockholmstrakten. Hon har nu valt att skola om sig från reklamfotograf till frontendare via Nackademin.

Här kan du läsa vår intervju med Madeleine
Prenumerera på vårT nyhetsmail