Stäng formuläret

Jag vill starta ett projekt tillsammans med er

Jag fyller i det här formuläret för jag vill att ni ska ta kontakt med mig ASAP!


Nyhetsmail #7 – Har du senaste versionen av din webbplattform?

Hoppas du haft en härlig semester och nu har kommit in i ett skönt arbetstempo. Vi på Osolo har varit igång i några veckor och inleder första mailet efter semestern med att berätta om betydelsen av att ha senaste versionen av den webbplattform som ni använder för er e-handel eller webbplats.

14 SEP. 2018

Minja Stark

minja.stark@osolo.se

Har du senaste versionen av din webbplattform?

Kanske har du haft din webbplats eller e-handelslösning ett tag? Eller nyligen gjort en lansering på en plattform och tänker att nu behöver jag inte göra några uppdateringar på några år? 

Oavsett om det gäller EpiServer, Litium, Umbraco eller WordPress är det alltid en fördel att ha senaste versionen av plattformen. Fördelarna kan bland annat vara nya funktioner som förenklar arbetet för webbredaktörerna, buggfixar, prestandaförbättringar eller nya features för webbplatsens användare. 

En annan stor fördel är att de senaste versionerna täpper igen säkerhetshål för att minimera risken att sajten ska bli hackad. Detta gäller framför allt WordPress och alla de plugins som används för olika funktioner. Eftersom WordPress är en open source-plattform, där i princip vem som helst kan vara med och utveckla plugins, är risken för säkerhetshål särskilt stor. Därför bör man vara vara extra noga med att hålla just denna plattform uppdaterat.

Även om allt ser bra ut på framsidan så är det alltid bra att göra finjusteringar av systemets plattform för att säkerställa att ni har en hållbar och säker version av er lösning. När allt kommer omkring kan en sådan enkel insats påverka konverteringen på er sajt.

Har du funderingar kring din e-handel eller webbplats? Då kan vi hjälpa dig!

Hör av dig till Minja Stark, kundansvarig och projektledare, på minja.stark@osolo.se eller ring 070 751 67 33.

Karriär i handeln nominerad till Svenska Publishingpriset

Vi är glada över att webbplatsen Karriär i handeln har blivit nominerad till Svenska Publishingpriset 2018 i kategorin utbildnings-/instruktionssajter! Tillsammans med Handelsrådet har vi skapat en fin och innehållsrik sajt för alla som vill jobba och utvecklas inom handeln. Vinnarna utses den 7 november och vi håller tummarna! 

Kolla in Karriär i handeln här