Stäng formuläret

Jag vill starta ett projekt tillsammans med er

Jag fyller i det här formuläret för jag vill att ni ska ta kontakt med mig ASAP!


Fördelarna med licensfri webbplattform och några nya projekt – Nyhetsbrev #25

Nu är våren äntligen här och värmen gör att vi på Osolo redan har ljuva sommarvibbar ☀️ Årstiden innebär ofta en hel del fix, röj, rensning och annat som behöver fräschas upp, exempelvis hemma eller i sin trädgård. Kanske innebär det också att din webbplats behöver en vårstädning? En tanke om en helt ny webbplats har kanske börjat gro i tankarna och inom organisationen? Är en licensfri webbplattform ett alternativ?

16 MAJ 2024

Markus Ojanperä

markus.ojanpera@osolo.se

Vi på Osolo jobbar med två licensfria plattformar, Umbraco och Wordpress. Båda är stabila och flexibla system som funnits och utvecklats i 20 år.

Funderar du på varför en licensfri webbplattform är ett bra alternativ?

Läs mer här om våra tankar och erfarenheter

 

Ärendehantering för Säljarnas Riksförbund

Osolo har utvecklat Mina sidor, där medlemmen loggar in säkert med BankID, med ny funktionalitet där Säljarnas medlemmar kan ställa frågor om allt som rör arbetslivet. Vi har arbetat med användarupplevelsen och frontend-utveckling. Målet har varit att skapa en ärendehantering som ska upplevas som tydlig, lätt att använda och med en påtaglig känsla av kommunikation.
Här kan du läsa mer om vad vi gjort för Säljarnas Riksförbund

Vill du veta mer om projektet?

Kontakta Minja Stark
minja.stark@osolo.se
070 751 67 33

 

 

Kostnadsfritt SEO-webbinar

Vår kompis Pineberry håller den 29/5 ett kostnadsfritt webbinar om att mäta värdet av SEO. Det blir ett spännande webbinar om hur du på bästa sätt kan mäta och värdesätta din investering i SEO. 
Läs mer och anmäl dig här

 

Kontextuell design – en nyckel till framgångsrik digital kommunikation?

Kontextuell och personaliserad design handlar om att skapa dynamiska och anpassade användarupplevelser genom att använda data och information om kontext för att förstå och reagera på användarens situation, beteende och preferenser i realtid. 
Läs mer här

 

KJ Design – Webbplats och grafisk profil

Guldsmeden KJ Design skapar unika smycken, ofta med ett maximailstiskt uttryck. KJ Desings stora inspirationskällor är Saharaöknen, Orienten samt himlavalvet och dess stjärnor. De fungerade som ledord får KJ Designs visuella identitet och webbplats. Webbplatsen är utvecklad med Osolos egna Wordpress-tema oTheme

Vill du veta mer om projektet?

Kontakta Mikael Karlsson
mikael.karlsson@osolo.se
070 724 04 50

 

 

Prenumerera på vårT nyhetsmail