Stäng formuläret

Jag vill starta ett projekt tillsammans med er

Jag fyller i det här formuläret för jag vill att ni ska ta kontakt med mig ASAP!


Varma sommarhälsningar – Nyhetsmail #21

Oj, vad snabbt våren gick 😊 Var det inte påsk nyss? Vi på Osolo har nyligen firat in ☀️ sommaren ☀️ och snart börjar några av oss att droppa av från jobbet för några veckors välbehövlig semester.

22 JUNI 2023

Markus Ojanperä

markus.ojanpera@osolo.se

Det har varit en intensiv vår med många roliga projekt. Bland annat har vi för Elon Groups köksvarumärke Nordanro fräschat upp sajten och byggt en kampanjsida. Vi har också snyggat till Handelsrådets webbplats för alla som vill jobba och utvecklas i handeln – Karriär i handeln.

En viktig nyhet är att Umbraco snart kommer att sluta supporta version 7 av deras publiceringsverktyg. Mer om detta lite längre ner.

En riktigt härlig sommar önskar vi dig!

Projekt för Elons köksvarumärke Nordanro

Under våren har vi tillsammans med Spoon Agency jobbat med att förbättra Nordanros webbplats med syfte att bland annat förtydliga deras erbjudande och förbättra konverteringsgraden.
Läs mer om vårt samarbete med Elon och Nordanro

Nordanros kampanj "Kökstankar" lanserades förra veckan. Kampanjsidan har Osolo utvecklat och den kan du kolla in här.

Vill du veta mer om projektet?

Kontakta Peter Karlsson, Vice VD
070 452 85 80 eller peter.karlsson@osolo.se

 

Webbplats för alla som vill jobba och utvecklas i handeln

Karriär i handeln riktar sig till alla som vill börja jobba och utvecklas i handeln. På karriarihandeln.se finns information, vägledning och filmer om yrken och utbildningar samt ett stöd för lärande på arbetsplatser. Webbplatsen är byggd med ett kundunikt tema i Wordpress.
Läs mer om projektet

Vill du veta mer om projektet?

Kontakta Minja Stark, Projektledare
070 751 67 33 eller minja.stark@osolo.se

 

Umbraco slutar supporta version 7

Den 30:e september i år slutar Umbraco ge support för version 7 av deras publiceringsverktyg. Efter mer än 10 års trogen tjänst kommer alltså Umbraco 7 snart pensioneras. Detta innebär framför allt att det i framtiden inte kommer några säkerhetsuppdateringar för denna version.

Vi på Osolo tycker säkerhet är en enormt viktig byggsten i en webbplats. Därför rekommenderar vi alla som har Umbraco 7 att börja titta på en uppgradering till nästa generation av Umbraco.

Vill du veta mer om projektet?

Är din webbplats byggd med Umbraco 7? Eller känner du dig osäker?
070 452 85 80 eller peter.karlsson@osolo.se

 

Webbinarium om brandsäkerhet

På initiativ från Guldsmedsmästarnas Riksförening och föreningens ordförande, Kristina Johansson, har Osolo anordnat och varit moderator för ett webbinarium om brandsäkerhet. Ett viktigt ämne för guld- och silversmeder som handskas med brandfarliga gaser och vätskor.

Brandskyddsföreningen pratade bland annat om de skyldigheter smederna har samt vilka lagar och regler de måste ha koll på. Om du är nyfiken kan du se webbinariet på Youtube.

Vill du anordna ett webbinarium tillsammans med oss??

Kontakta Mikael Karlsson, Säljansvarig
070 724 04 50 eller mikael.karlsson@osolo.se

 

 

 

Prenumerera på vårT nyhetsmail