Stäng formuläret

Jag vill starta ett projekt tillsammans med er

Jag fyller i det här formuläret för jag vill att ni ska ta kontakt med mig ASAP!


God jul och gott nytt år!

Oj, vad härligt det ska bli att snart få fira jul och skåla in det nya året. Vi hoppas att du får en riktigt god jul och ett fantastiskt gott nytt år! ✨

21 DEC. 2023

Markus Ojanperä

markus.ojanpera@osolo.se

Vi vill samtidigt passa på att tacka alla som varit med oss det gångna året och allt roligt som det fört med sig – utmaningar, lanseringar, insikter, idéer och annat skoj ❤️

Några saker som hänt under året:

  • Fördjupat förtroende från Elon Group, vilket har inneburit fortsatt förvaltning och utveckling av Elons varumärkeswebbar – Nordanro, Elvita och Canvac – samt att vi fått börja arbeta med Elon Business, som hjälper byggföretag med vitvaror och agerar grossist för elektronikhandeln.
  • Webbplats för Svenska Köttföretagen, bransch- och utvecklingsbolaget som företräder de svenska slakterierna i frågor som avel och branschfrågor.
  • Webbplatsen Karriär i Handeln som drivs av Handelsrådet och riktar sig till alla som alla som vill börja jobba och utvecklas i handeln. I samband med detta tog vi också fram ett helt nytt visuellt koncept och grafiskt manér, som implementerats till exempel i trycksaker, broschyrer och mässmaterial.
  • E-handelslösning på Woocommerce för Guld Carlséns grossistverksamhet i smyckesbranschen.
  • Ny webbplats för VA-tidskriften Cirkulation med fokus på nyheter och aktuellt inom VA-branschen
  • För Sveriges Guldsmedsmästares Riksförening har vi genomfört två webbinarier – ett om storytelling, det andra om brandsäkerhet – samt jobbat med deras marknadsföring i form av nyhetsmail och native-annonsering.

Ha kul! Vi hörs nästa år!
Osolo

 

 

Prenumerera på vårT nyhetsmail